Als jij je nog niet kunt laten knippen op het werk kun je ons contact op laten nemen met de HR of P&O afdeling. Vul hieronder de benodigde gegevens in en wij doen de rest.

Vul hier de naam van het bedrijf in:

Selecteer hieronder je gewenste pakket
pakket 1
pakket 2
pakket 3

Er zijn geen locaties gevonden

Vul hieronder de ontbrekende gegevens in


Beschikbaarheid

De zorgvuldigheid en de kwaliteit van het stoom-reinigen van de auto´s kost veel tijd. Dat zorgt er voor dat er maar een beperkt aantal auto´s op een dag gereinigd kunnen worden. In totaal kunnen we 4 auto´s per dag stomen. Op de door jou geselecteerde dag is nog plaats voor :


Auto wassen Aanmelden
Vul hier je e-mail adres in:


  

Auto stomen: alsof je de showroom weer uitrijdt!

"Even door de wasstraat rijden" kost al snel gemiddeld 45 minuten per keer. En dan is de binnenkant van je auto nog steeds een puinhoop! Met het stomen van je auto wordt deze op zo´n unieke manier gereinigd dat zowel de buiten- als binnenkant weer als nieuw lijken. Deze milieuvriendelijke manier van auto´s reinigen is razend populair aan het worden en geeft jou weer het gevoel "als nieuw" te rijden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Zo werkt ´t

Vul hier het opdrachtformulier in waarmee we je afspraak gaan vastleggen. Op de dag dat het jou het beste uitkomt om de auto te laten reinigen laat je de autosleutels achter bij de receptie (we moeten ook de binnenkant schoonmaken) en staat ie aan het eind van de dag blinkend op je te wachten.

Waarom je auto stomen?

Profiteer van de voordelen!

1 Milieuvriendelijk > 3 liter water per auto zonder reinigingsmiddelen
2 Goed > superieure kwaliteit
3 Easy > op de parkeerplaats bij je werk
4 Compleet > buitenkant én binnenkant plus een beschermende waxlaag

Button maak direct een afspraak